Foto: Shutterstock
Laiks siļķi "kažokā" aizstāt ar jaunām vēsmām uz svētku galda - vienkārši un ātri pagatavojami šprotu un dārzeņu kārtainie salāti ar konservētu kukurūzu un majonēzes "mētelīti".
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 bundža šprotu2 vārīti burkāni (nelieli)1 bunte zaļo lociņu vārīti kartupeļi vārītas olas1 bundžiņa konservētas kukurūzas (šķidrums noliets) pēc garšasmajonēze

Sagatavošana

1

Traukā kārtām liek sasmalcinātas šprotes, sarīvētus vārītos burkānus, majonēzi, sarīvētus olu dzeltenumus, konservētu kukurūzu, (pāris karotes atstāj dekoram), majonēzi, smalki sagrieztus lociņus, sarīvētus katupeļus. Virsējo kārtu pārziež ar majonēzi un ar karoti nolīdzina.

2

Salātiem ļauj ievilkties aptuveni stundu.

3

Pirms pasniegšanas pārber ar rīvētiem olu baltumiem, pārkaisa ar pāri palikušajiem lociņiem un kukurūzu.

Iesūtīja: kia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!