Foto: Shutterstock
Īpaši gardās rauga mīklas štopkūkas ar maigu putukrējuma pildījumu.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzepiens50 gcietais raugs šķipsnasāls400 gmilti50 gcukurs2 olas50 gsviests350 mlsaldais krējums pēc garšascukurs1 TKvaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Raugu izkausē uzsildītā pienā, pieliek sāli un miltus, sajauc mīklu, uzraudzē siltā vietā aptuveni stundu. Pēc tam pievieno iepriekš sakultas olas, kausētu sviestu, cukuru, samīca un raudzē vēl stundu.

2

Veido apaļas bumbiņas, liek uz ietaukotas plāts, cep karstā cepeškrāsnī.

3

Gatavām, atdzinušām kūkām nogriež augšdaļu, ar karoti uzliek vai caur konditorejas turziņu uzspiež vijīgās putās sakultu putukrējumu. Uzliek augšdaļu, pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!