Foto: PantherMedia/Scanpix
Štovēti kāposti ar medu un kūpinātu gaļu gardi gan karstā, gan aukstā veidā.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kgskābēti kāposti ūdens8 gab.lauru lapas15 gab.smaržīgie pipari ķimenes3 ĒKmedus sacepināta kūpināta gaļa

Sagatavošana

1

Kāpostus ieliek katlā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas apklāj kāpostus.

2

Piemet klāt lauru lapas, smaržīgos piparus un ķimenes.

3

Vāra kamēr kāposti mīksti.

4

Kad kāposti gatavi, iemaisa medu un sacepinātu kūpināto gaļu ar visiem tauciņiem.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!