40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 kgskābēti kāposti ūdens8 gab.lauru lapas15 gab.smaržīgie pipari ķimenes3 ĒKmedus sacepināta kūpināta gaļa
Sagatavošana
1
Kāpostus ieliek katlā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas apklāj kāpostus.
2
Piemet klāt lauru lapas, smaržīgos piparus un ķimenes.
3
Vāra kamēr kāposti mīksti.
4
Kad kāposti gatavi, iemaisa medu un sacepinātu kūpināto gaļu ar visiem tauciņiem.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit