Foto: Privātais arhīvs
Neparastu veidu, kā krāsnī izcept sulīgas un gardas vistas filejas, iesaka Agnese Kislina.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistu filejas cukīni paprika sīpols siers sāls malti melnie pipari olīveļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Vistas filejās ar asu nazi veic horizontālus iegriezumus, bet nepārgriežot filejas līdz galam. Liek filejas uz plāts, kas izklāta ar viegli ieeļļotu cepamo papīru.

2

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

3

Sīpolu nomizo, sagriež plānās ripiņās. Cukīni sagriež šķēlītēs. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku daiviņās. Sieru sarīvē.

4

Katrā filejas iegriezumā liek sīpola, cukīni un paprikas šķēles.

Foto: Privātais arhīvs
5

Pārkaisa gaļu ar sāli, pipariem, pārber ar sieru.

Foto: Privātais arhīvs
6

Liek krāsnī cepties uz aptuveni 20 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!