Foto: Shutterstock
Ribiņas marinētas un ceptas cepeškrāsnī ikdienas maltītei vai viesus uzņemot.
180Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ribiņas MARINĀDEI: balzamiko etiķis sojas mērce sinepes medus garšvielas olīveļļa vorčesteras mērce citronu sula ķiploki

Sagatavošana

1

Pagatavo marinādi no sastāvdaļām. Sastāvdaļas pēc garšas un patikas.

2

Ribiņas liek maisiņā, uzlej marinādi un uz 1 stundu liek ledusskapī.

3

Iemarinējušās ribiņas liek uz cepamās veidnes un uzlej nedaudz ūdeni.

4

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200*C un liek ribiņas cepties. Cep nepilnas 2 stundas. Ribiņas 2x apgroza, lai no abām pusēm apcepas.

Iesūtīja: Marge Simpson

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!