180Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ribiņas MARINĀDEI: balzamiko etiķis sojas mērce sinepes medus garšvielas olīveļļa vorčesteras mērce citronu sula ķiploki
Sagatavošana
1
Pagatavo marinādi no sastāvdaļām. Sastāvdaļas pēc garšas un patikas.
2
Ribiņas liek maisiņā, uzlej marinādi un uz 1 stundu liek ledusskapī.
3
Iemarinējušās ribiņas liek uz cepamās veidnes un uzlej nedaudz ūdeni.
4
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200*C un liek ribiņas cepties. Cep nepilnas 2 stundas. Ribiņas 2x apgroza, lai no abām pusēm apcepas.
Iesūtīja: Marge Simpson
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit