Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojams liellopu gaļas cepetis.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 kgliellopu gaļa (ciskas vai muguras gabals)3 burkāni3 sīpoli pēc garšassāls garšvielas300 mlūdens

Sagatavošana

1

Gaļu ieberž ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos un līdz maksimālajam karstumam uzkarsētā cepeškrāsnī apcep 30-40 minūtes.

2

Tad cepamtraukā lej verdošu ūdeni, pieliek sasmalcinātus sīpolus, burkānus un cepšanu turpina 170 grādos aptuveni 3 h, pa reizei aplaistot un apgrozot gaļas gabalu, līdz gaļa mīksta.

3

Gaļu nedaudz atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!