Foto: Shutterstock
Šī ir ātra un aromātiskā pīrāga recepte, kas lieti noderēs šobrīd, kad tirgū un veikalu plauktos sārtojas sulīgi persiki. Kādēļ mafijas gaumē? Jo šī ir viena no "Mafijas pavārgrāmatas" receptēm, kuras ir tik ģeniāli vienkāršas, ka to dēļ nebūtu žēl pat mirt.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

MĪKLAI:1 taseMilti0.5 TKCepamais pulveris2 šķipsnasSāls230 gSviests, kausēts0.66 taseCukurs1 gab.Ola0.5 TKVaniļas cukurs PILDĪJUMAM:8 gab.Persiki pēc garšasCukurs pēc garšasKanēlis

Sagatavošana

1

Skarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

2

Persikiem izņem kauliņus, nomizo, sagriež gbaliņos. Persikus liek bļodā, samaisa ar cukuru un kanēli.

3

Samaisa miltus ar cepamo pulveri un sāli. Sakuļ sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno miltu maisījumam, tad iemaisa tajā sakultu olu.

4

Veidnes apakšā liek persikus, pārlej ar mīklu, liek krāsnī uz 35-40 minūtēm.

5

Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar saldējuma bumbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!