30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gcepumi400 gmaskarpone150 mlsaldais krējums cukurs200 gsaldētas avenes
Sagatavošana
1
Avenes saber bļodiņā un pārber ar aptuveni četrām ēdamkarotēm cukura. Viegli sastampā un ļauj ogām suloties.
2
Tikmēr citā bļodā sakuļ gaisīgākās putās maskarponi, kam pievienots saldais krējums un aptuveni četras ēdamkarotes cukura.
3
Cepumus smalki sadrupina.
4
Kad visi kārtojuma komponenti sagatavoti, liek siera kūku glāzītēs. Glāžu pamatnē liek krietnu karoti ar saldētajām avenēm. Virsū liek maskarpones krēmu, bet tam uzkaisa sadrupinātos cepumus. Ja ir vēlēšanās, siera kūkas kārtojumu dekorē ar kādu tējkaroti maskarpones krēma un veselu saldēto aveni.
5
Sagatavotās glāzītes ieliek uz kādu brītiņu ledusskapī, lai deserts ievelkas. Pēc tam pasniedz ēdājiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit