Foto: Shutterstock
Pavasarī neiztikt bez vitamīnu uzņemšanas, un viens no veidiem, kā pilnvērtīgi organismu palutināt – ar svaigi spiestu sulu. Jā, nāksies ķēpāties ar spiedes mazgāšanu, taču šī sula neliks vilties – biešu garša ir teju nejūtama, taču kas par krāsu!
5Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.burkāni1 gab.ābols1 gab.neliela izmēra svaiga biete

Sagatavošana

1

Nomizo burkānus. Ja izmanto jaunās bietes, tad miziņu var atstāt, bet lielākas bietes ar biezāku mizu gan nomizo un sagriez gabaliņos. Ja ābola miziņa ir plāna, var spiest to nemizotu, tāpat atkarībā no spiedes, var spiest ābolu ar visu serdi.

2

Vispirms sulu spiedē izspied burkānu, tad ābolu un beigās bieti. Pēc garšas vari papildināt sulu ar vēl papildus bieti vai ābolu, kā nu kuram labpatīk. Garšas dažādībai var izmantot arī apelsīnu.

Lai vitamīniem bagāts pavasaris!

No šī daudzuma iznāks viena liela glāze svaigi spiestas sulas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!