Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojami un viegli pusdienu salāti, kas būs gatavi dažās minūtēs. Paipalu oliņas nāksies vārīt krietni īsāku laiku nekā parastās, bet garšos vēl jo labāk.
15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 grukola, spināti un citi zaļie lapu salāti8 redīsi1 sarkanais sīpols5 novārītas paipalu olas3 ĒKdīgsti1 ĒKķirbju sēklas MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa2 ĒKcitronu sula pēc garšassāls šķipsnacukurs pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Lielā bļodā saber salātu lapiņas. Redīsus sagriež šķēlītēs, sīpolu sagriež gredzenos un saber pie salātiem.

2

Paipalu olas noloba un pārgriež uz pusēm. Pievieno salātiem un viegli apmaisa. Tad salātus pārber ar dīgstiem un ķirbju sēklām.

3

Pagatavo mērci, kārtīgi sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas. Tad mērci pārlej salātiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!