Foto: Publicitātes foto
Svaiga ideja tavam vasaras piknikam vai vakariņām dārzā - grilēti vistas stilbiņi, kas pasniegti ar plāni grieztu dārzeņu un svaigsiera salātiem. Restorāna cienīga maltīte, ko iesaka šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

SALĀTIEM:4 ĒKsvaigais siers2 saujasdažādi zaļumi1 gurķis1 burkāns4 redīsi1 biete MĒRCEI:4 ĒKolīveļļa1 ĒKbalzāmetiķis0.5 TKcukurs

Sagatavošana

1

Svaigsieru uzsmērē uz šķīvja, virsū liek zaļumus un plāni grieztos dārzeņus.

2

Visas mērces sastāvdaļas rūpīgi samaisa un pārlej pāri salātiem.

3

Nobeigumā uz šķīvja novieto 1-2 grilētus vistas stilbiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!