Foto: Publicitātes foto
Neticami apetītlīga bagetes sviestmaize ar zeltainām tītara gaļas-dārzeņu bumbiņām pildījumā. Tā kā kotletītes tiek ceptas krāsnī, tās nesatur liekas kalorijas un izdodas īpaši sulīgas. Kamēr gatavojas gaļa, varēsi pagatavot krēmīgus salātus un sagriezt šķēlītēs avokado, lai pavisam drīz varētu ķerties pie mielošanās.
30Minūtes
20Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
bagete1 saujarukola1 avokado GAĻAS BUMBIŅĀM:300 gtītara maltā gaļa0.33 burkāns0.25 kabacis2 ķiploka daiviņas šķipsnasāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari1 ĒK"Hellmann's" majonēze pēc garšaspētersīļu zaļumi1 šķipsnadzeramā soda SALĀTIEM:0.25 mazs sarkanais kāposts pēc garšasčili pipars1 burkāns5 sīpolloki3 ĒKcitronu sula2 ĒK"Hellmann's" majonēze

Sagatavošana

1

Maltai tītara gaļai uz smalkās dārzeņu rīves pierīvē burkānu, kabaci, ķiplokus un kapātus pētersīļus. Pievieno majonēzi, sodu, sāli un piparus. Visu samīca viendabīgā masā.

2

Foto: Publicitātes foto
3

Aukstā ūdenī ik pa laikam apmērcējot plaukstas, veido nelielas bumbiņas, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep līdz 250 grādiem (vai līdz maksimālajai krāsns temperatūrai) ventilatora režīmā iepriekš sakarsētā krāsnī, aptuveni 5 minūtes, tad samazina temperatūru līdz 200 grādiem grila režīmā un cep vēl 7-10 minūtes, līdz gaļas kotletītes ir zeltaini brūnas.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
4

Kamēr gaļa cepas, gatavo salātus. Burkānus sarīvē vai sašķēlē strēmelēs ar dārzeņu nazi. Sarkanos kāpostus sasmalcina, lociņus sakapā. Dārzeņus liek bļodā, pievieno majonēzi, citronu sulu, sāli, piparus un samaisa.

Foto: Publicitātes foto
5

Avokado nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Čili piparu sakapā.

6

Svaigu bageti gareniski iegriež, nepārgriežot līdz galam. Iekšā liek avokado, tad krēmīgos salātus un rukolu. Visbeidzot uz salātiem sarindo gaļas bumbiņas. Pārkaisa ar čili pipariem un pasniedz.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
7

Lai labi garšo !­

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!