Foto: DELFI
Ja uz galda nolikts trauciņš ar šo zaļumu sviestu, līdz pamatēdienam pat netiksi, jo roka sniegsies tikai pēc maizes šķēles. Recepti iesaka brīvdienu piestātnes "Pērsejas" saimniece Ita Lejiņa.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gsviests2 gab.ķiploku daiviņas pēc garšassāls2 saujasdilles, pētersīļi, baziliks, rukola, maurloki, kliņģerīšu ziedlapa

Sagatavošana

1

Dilles, pētersīļus, baziliku, rukolu un maurlokus sasmalcina un iemaisa sviestā, kas ir istabas temperatūrā.

2

Neparastākai garšai pievieno kliņģerīšu ziedlapiņas.

3

Pievieno sakapātu ķiploku un sāli pēc garšas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!