25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gtagliatelle pasta1 ĒKolīveļļa1 gab.liels puravs1 gab.sarkanā paprika1 gab.dzeltenā paprika1 gab.ķiploka daiviņa svaiga timiāna zariņi1 šķipsnačili pulveris olīveļļa garnēšanai
Sagatavošana
1
Pastu izvāra pēc instrukcijām, kas norādītas uz iepakojuma.
2
Tikmēr lielā pannā uzkarsē eļļu. Sagriež puravus – vispirms nomazgā, pēc tam sagriež garos kātus aptuveni astoņus centimetrus garos gabaliņos, kurus pēc tam pārgriež uz pusēm un nedaudz izplūkā.
3
Puravus liek pannā, pievieno salmiņos sagrieztu papriku, saspiestu ķiploka daiviņu un timiānu. Cep 5-8 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Gatavo pastu nokāš un liek atpakaļ katliņā. Tai klāt piemaisa puravu un paprikas masu, apkaisa ar garšvielām un čili pulveri. Beigās apslaksta ar olīveļļu.
5
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
Labu apetīti!
Tasty.lv padoms: papildini ēdienu ar citām sastāvdaļām, piemēram, spinātiem, sautētām sēnēm, riekstiem, sēkliņām, olīvām vai sarīvētu sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit