Foto: Shutterstock
Zivs filejas gabaliņi aromātiskos garšaugos garšos lieliski ar tikko vārītiem kartupeļiem vai svaigajiem salātiem. Tilapijas ir īpaši pateicīgas gatavošanai, jo tās nepieciešams apcept vien īsu brīdi.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 citrons saujasakapāti garšaugi (pētersīļi, piparmētras, timiāns, lociņi, dilles)4 tilapijas filejas (bez ādas) sāls melnie pipari2 ĒKolīveļļa PASNIEGŠANAI: vārīti kartupeļi vai zaļās pupiņas svaigie salāti

Sagatavošana

1

Citronam norīvē miziņu un sagriež to daiviņās. Uz dziļa šķīvja saber smalki sakapātus garšaugus un pievieno tiem citrona miziņu.

2

Tilapijas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, pēc tam apviļā garšaugos, lai tie noklātu zivs gabaliņus.

3

Uz vidējas uguns uzkarsē pannu un eļļu. Pannā apcep zivs filejas, līdz tās ir gatavas un baltā krāsā (aptuveni 2 minūtes no katras puses).

Kad zivs gatava, to pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, citrona daiviņām un svaigiem salātiem, ja ir vēlēšanās.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!