200Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.tītars1 gab.citrons5 šķēlesgrauzdēta maize3 gab.olas250 gmaltā gaļa1 gab.sīpols1 TKsalvija pipari sāls pētersīļi2 ĒKmargarīns1 ĒKtomātu biezenis0.5 ĒKsaldās paprikas pulveris1 ĒKsakapāti pētersīļi1 TKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Sagatavotu tītaru apslaka ar citronu sulu, ierīvē sāli.
2
Grauzdēto maizi sagriež kubiciņos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
3
Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
4
Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
5
Tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas.
6
Pēdējās 30 minūtes foliju noņem, lai tītars apcepās.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit