45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
850 gkonservēti tomāti bez miziņas300 mlvistas buljons30 gsviests1 ĒKeļļa1 liels sīpols1 ĒKmilti2 ķiploka daiviņas0.5 TKcukurs1 svaiga timiāna zariņš pēc garšassāls, pipari svaigs baziliks pasniegšanai30 gcietais siers Džiugas
Sagatavošana
1
Katliņā ielej olīveļļu un pievieno sviestu.
2
Kad sviests izkusis, pievieno smalcinātus sīpolus un ķiplokus, apcep, līdz tie kļūs caurspīdīgi un mīksti.
3
Tad pieber miltus un maisot izkarsē.
4
Pievieno buljonu, tomātus, cukuru, garšvielas un sautē 40 minūtes, neuzliekot vāku.
5
Kad zupa uzvārījusies, sablendē.
6
Pasniedzot pārkaisa ar bazilika lapiņām un cietā siera "Džiugas®" skaidiņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit