Foto: Shutterstock
Tomātu salāti ziemai jeb mednieku salāti - tik gardi ka pavasari nesagaidīs.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 kgtomāti1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgkabači5 gab.paprika5 gab.ķiploka daiviņas sāls500 mlasā tomātu mērce

Sagatavošana

1

Tomātus griež ripiņās un cep, burkānus sarīvē un cep, sīpolus griež plānās ripiņās un cep, kabačus (ja liek) mazos kubiciņos bez mizas un cep, papriku griež smalki un sacep.

2

Katru sacepto porciju liek katlā, piespiež 5 ķiploka daiviņas, pieber sāli un sautē. Kad sāk vārīties, pievieno ½ l aso tomātu mērci, sautē 15 minūtes un tādu karstu pilda burkās.

3

Burkas var nesterilizēt, jo lieliski uzglabājās visu ziemu (lai gan mums nekad tik ilgi nenostāv).

Iesūtīja: Lonciks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!