20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
10 gab.tomāti1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa olīveļļa500 mlvistas buljons1 ĒKtomātu pasta sāls malti melnie pipari glāzerīsi zaļumi
Sagatavošana
1
Tomātus sagriež gabaliņos. Sīpolu un ķiploku smalki sagriež. Visu apcep katliņā - olīveļļā. Pievieno buljonu, sāli, tomātu pastu, piparus un rīsus. Vāra, līdz rīsi gatavi (ātrākam rezultātam var izmantot vārītus rīsus).
2
Pievieno kapātus zaļumus un iemaisa.
Iesūtīja: pika
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit