Foto: Shutterstock
Tomātu un rīsu zupa pagatavojama 20 minūtēs.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
10 gab.tomāti1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa olīveļļa500 mlvistas buljons1 ĒKtomātu pasta sāls malti melnie pipari glāzerīsi zaļumi

Sagatavošana

1

Tomātus sagriež gabaliņos. Sīpolu un ķiploku smalki sagriež. Visu apcep katliņā - olīveļļā. Pievieno buljonu, sāli, tomātu pastu, piparus un rīsus. Vāra, līdz rīsi gatavi (ātrākam rezultātam var izmantot vārītus rīsus).

2

Pievieno kapātus zaļumus un iemaisa.

Iesūtīja: pika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!