Foto: Shutterstock
Sātīga tomātu zupa ar garnelēm un grauzdētu mandeļu garšu.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 kgtomāti olīveļļa dārzeņu buljons saldais krējums sāls melnie pipari grauzdētas mandeles garneles

Sagatavošana

1

Tomātus ieliek uz vienu min. vārošā ūdenī, lai var noņemt mizu, tad tomātus sagriež kubiciņos un liek katlā, kurā iepilināta olīveļļa, sautēties kādas 10 min.

2

Pēc tam, kad tomāti ir daudzmaz izšķīduši pielej klāt nedaudz dārzeņu buljona, tad vēl pavāra kādas 5 min, un masu sablendē.

3

Sablendētai masai pielej klāt saldo krējumu, pieber sāli, melnos piparus, kā arī sasmalcinātas grauzdētas mandeles.

4

Vēl nedaudz uzkarsē un slēdz ārā.

5

Pirms pasniegšanas ieber zupā garneles.

Iesūtīja: Ela

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!