Foto: DELFI
Toskānas balto pupiņu salāti ar kaltētiem tomātiem un mocarellas sieru.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 bundžas pupiņas1 sarkanais sīpols100 gsaulē kaltēti tomāti150 gmocarella0.5 glāzemelnās olīvas (bez kauliņiem)150 grukola1 ķiploku daiviņa1 TKoregano0.25 glāzebalzamiko etiķis0.25 glāzeolīveļļa (extra virgin)

Sagatavošana

1

Mērces sastāvdaļas ielej/ieber burciņā, aizskrūvē un sakrata.

2

Sīpolus, tomātus un mocarellu sasmalcina, pupiņām nolej šķidrumu.

3

Salātu sastāvdaļas, izņemot rukolu vai citas lapas, sajauc, aplej ar mērci, viegli samaisa, pasniedz kopā ar lapām.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!