30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 ola2 ĒKpiens2 šķēlestostermaize (ieteicams - nedaudz apkaltusi) piciņa sviesta Grieķu jogurts (pēc izvēles)1 rozā greipfrūts1 apelsīns apelsīnu liķieris (var nelikt)2 TKbrūnais cukurs15 gsviests1 TKkokosriekstu skaidiņas
Sagatavošana
1
Apelsīnus un greipfrūtus nomizo un sagriež vidēji biezās ripās.
2
Augļu šķēles kārto ar foliju izklātā cepamtraukā un pārslaka ar apelsīnu liķieri (ja izmanto). Pāri kaisa brūno cukuru un uzrīvē sviestu.
3
Liek cepeškrāsnī, kas ieslēgta grila režīmā, un cep, līdz augļi apbrūnē - aptuveni 10 minūtes. Pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām un ļauj vēl nedaudz apbrūnēt.
4
Gatavo maizītes.
5
Sakuļ olu ar pienu, pannā izkausē sviestu.
6
Maizes šķēles iemērc olu un piena maisījumā un liek karstā pannā cepties.
7
Maizītes gatavas, kad izveidojusies zeltaini brūna, nedaudz kraukšķīga kārtiņa.
Pasniedz ar grilētajiem citrusaugļiem. Ja vēlas, maizīti var pārliet ar grieķu jogurtu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit