Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ļoti gards un salds deserts angļu gaumē – trifle. Tas ir kārtojums, kur mijas mīksts biskvīts, deserta vīns, saldens krēms, augļi un putukrējums. Pagatavo to vienā lielā traukā un pasniedz viesībās.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
400 gkonservēti mango450 gtropisko augļu jogurts (mango, papaija)300 gbiskvīts4 ĒKdeserta vīns700 gkonservēti tropiskie augļi300 gzemenes300 mlsaldais krējums1 ĒKpūdercukurs2 TKvaniļas ekstrakts DEKORĒŠANAI:3 zemenes2 ĒKkokosriekstu pārslas vai skaidiņas

Sagatavošana

1

Blenderī saber nokāstus mango gabaliņus un pievieno jogurtu. Visu sakul viendabīgā masā.

2

Lielā deserta trauka pamatnē ieliec pusi no nepieciešamā biskvīta un pārlej ar divām ēdamkarotēm deserta vīna.

3

Tad virsū izkārto pusi no konservētajiem augļiem un pusi no zemenēm, kas sagrieztas gabaliņos. Kad tas paveikts, pārlej visu ar pusi jogurta masas.

4

Pēc tam atkārto procesu – liec vienu kārtu biskvīta, tad deserta vīnu, tad atlikušos augļus un zemenes, un vēlreiz aplej ar atlikušo jogurta masu.

5

Sakul saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu putukrējumā. Liec putukrējumu virsū kārtojumam. Dekorē ar veselām zemenēm un kokosriekstu pārslām vai skaidiņām.

6

Pasniedz atdzesētu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!