30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gkonservēti mango450 gtropisko augļu jogurts (mango, papaija)300 gbiskvīts4 ĒKdeserta vīns700 gkonservēti tropiskie augļi300 gzemenes300 mlsaldais krējums1 ĒKpūdercukurs2 TKvaniļas ekstrakts DEKORĒŠANAI:3 zemenes2 ĒKkokosriekstu pārslas vai skaidiņas
Sagatavošana
1
Blenderī saber nokāstus mango gabaliņus un pievieno jogurtu. Visu sakul viendabīgā masā.
2
Lielā deserta trauka pamatnē ieliec pusi no nepieciešamā biskvīta un pārlej ar divām ēdamkarotēm deserta vīna.
3
Tad virsū izkārto pusi no konservētajiem augļiem un pusi no zemenēm, kas sagrieztas gabaliņos. Kad tas paveikts, pārlej visu ar pusi jogurta masas.
4
Pēc tam atkārto procesu – liec vienu kārtu biskvīta, tad deserta vīnu, tad atlikušos augļus un zemenes, un vēlreiz aplej ar atlikušo jogurta masu.
5
Sakul saldo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas ekstraktu putukrējumā. Liec putukrējumu virsū kārtojumam. Dekorē ar veselām zemenēm un kokosriekstu pārslām vai skaidiņām.
6
Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit