7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa ķiploki lauru lapas melnie graudu pipari garšvielas saldais krējums skābs krējums
Sagatavošana
1
Sagriež cūkgaļu gabaliņos, apcep ar ķiplokiem un liek katliņā sautēties uz mazas uguns, sautē kādu 1,5 stundu.
2
Pēc tādas sautēšanas gaļa ir gana mīksta. Sautējot pieliek klāt lauru lapas, piparus un citas garšvielas, kas mājās ir pieejamas.
3
Kad gaļa jau ir gatava, pielej klāt saldo krējumu un nedaudz skāba krējumu, ļauj, lai uzmet burbulīšus un gatavs ir.
Iesūtīja: Linchuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit