Foto: DELFI
Tušonka jeb sautētas cūkgaļas konservi - ātras pusdienas vienmēr pa rokai.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa ķiploki lauru lapas melnie graudu pipari garšvielas saldais krējums skābs krējums

Sagatavošana

1

Sagriež cūkgaļu gabaliņos, apcep ar ķiplokiem un liek katliņā sautēties uz mazas uguns, sautē kādu 1,5 stundu.

2

Pēc tādas sautēšanas gaļa ir gana mīksta. Sautējot pieliek klāt lauru lapas, piparus un citas garšvielas, kas mājās ir pieejamas.

3

Kad gaļa jau ir gatava, pielej klāt saldo krējumu un nedaudz skāba krējumu, ļauj, lai uzmet burbulīšus un gatavs ir.

Iesūtīja: Linchuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!