Foto: Shutterstock
Viekārši, bez lielas piepūles pagatavojama zivs.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.baltās zivs fileja1 ĒKsojas mērce1 ĒKeļļa1 TKcitronu sula1 gab.ingvera sakne

Sagatavošana

1

Ņem baltās zivs fileju. Pārlej marinādi no sojas mērces, citrona sulas, eļļas.

2

Marinē 15 minūtes.

3

Liek traukā, kur apakšā ir mazi caurumiņi, zem tā palej ūdeni, virsū vāks (ķīniešiem ir tāds pīts bambusa trauks ar vāku ko liek vok pannā, bet man domāt, ka labi var izmantot dārzeņu tvaicējamos sietus).

4

Pārber sīki sagrieztu svaigu ingvera sakni (daudz).

5

Tvaicē 15 – 20 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!