Foto: Shutterstock
Ūdeni dzeršanai var aromatizēt ar jebkādiem augļiem. Piedāvājam ūdeni ar zemenēm, laimu un gurķiem. Pievienotais gurķis ūdeni padara mīkstu, bet zemenes un laims uzburs glāzē vasaru.
65Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 mlsagrieztas zemenes250 mlripiņās sagriezti gurķi1 laims dažas piparmētras lapas1 lauksts ūdens ledus

Sagatavošana

1

Lielā krūkā (apmēram 1,5 litri) liek zemenes, gurķa ripiņas, laima šķēles, piparmētras lapiņas, ledu un ar koka karoti samaisa. Maisīšanas brīdī ar karoti nedaudz paspaida laimus, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj garšām sadraudzēties apmēram 1 stundu.

2

Pasniedz, katrā glāzē liekot augļus un uzlejot ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!