Cepot uz alus pudeles vai skārdenes uztupinātu vistu, rezultātā iegūst sulīgu un maigu putna gaļu. Bet vai zināji, ka šo efektu var iegūt ne tikai cepeškrāsnī, bet arī uz grila?
135Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 veseli cāļi ķiploka daiviņas3 ĒKolīveļļa2 ĒKkūpināta paprika1 ĒKkaltēti zaļumi ĒKsīpolu granulas ĒKķiploku granulas ĒKsāls2 bundžas alus

Sagatavošana

1

Nelielā bļodā garšvielas un sāli sajauc kopā ar sasmalcinātiem svaigiem ķiplokiem un olīveļļu.

2

Alus bundžas atver vaļā un 1/4 daļu izlej paplātē. Šajā paplātē ievieto abas alus bundžas un uzmauc tām pa virsu cāļus. Tagad cāļus kārtīgi no visām pusēm iesmērē ar garšvielu maisījumu.

3

Paplāti ar cāļiem liek kūpinātāvā vai grilē 200 grādos apmēram 1 stundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!