135Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 veseli cāļi ķiploka daiviņas3 ĒKolīveļļa2 ĒKkūpināta paprika1 ĒKkaltēti zaļumi ĒKsīpolu granulas ĒKķiploku granulas ĒKsāls2 bundžas alus
Sagatavošana
1
Nelielā bļodā garšvielas un sāli sajauc kopā ar sasmalcinātiem svaigiem ķiplokiem un olīveļļu.
2
Alus bundžas atver vaļā un 1/4 daļu izlej paplātē. Šajā paplātē ievieto abas alus bundžas un uzmauc tām pa virsu cāļus. Tagad cāļus kārtīgi no visām pusēm iesmērē ar garšvielu maisījumu.
3
Paplāti ar cāļiem liek kūpinātāvā vai grilē 200 grādos apmēram 1 stundu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit