Foto: Shutterstock
Uz burkas cepta vista majonēzes marinādē - gan ikdienai, gan ciemiņus gaidot.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 vista3 tomāti kartupeļi150 gmajonēze sāls malti melnie pipari garšvielas

Sagatavošana

1

Majonēzi sajauc ar garšvielām, dažas karotes mērces atstāj kartupeļiem, bet ar pārējo apziež vistu. Ļauj marinēties 15 minūtes.

2

Kartupeļus nomizo un sagriež lielos kubiņos. Tomātus sagriež daiviņās.

3

Cepamās veidnes centrā ieliek puslitra burku, kas pielieta ar ūdeni. Uz burkas "uzsēdina" vistu. Apkārt apliek kartupeļus, uzkaisa sāli, piparus, uzliek majonēzi un pa virsu tomātus.

4

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 – 50 minūtes 180*C.

Iesūtīja: inese

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!