Uz grila cepts gaileņu pīrāgs ar cāļa gaļas šašliku un sieru

Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vai zināji, ka grilu var izmantot arī pīrāgu cepšanai? Lai pārliecinātos, ka tā ir tiešam lieliska ideja, pagatavo sulīgu pīrāgu ar gaileņu, cāļa šašlika gabaliņu un kūstoša kamambēra pildījumu kraukšķīgā, kārtainās mīklas groziņā, sekojot "Grila skolas" padomiem.

Mīklu saliek uz paplātēm un atkausē.

Pa to laiku sagriež mazākos gabalos gaļu. Sēnes notīra no sūnām un zemes, lielākās sēnes sagriež smalkāk, mazākās atstāj veselas. Sieru sagriež škēlītēs.

Mīklu ieklāj karstumizturīgā veidnē. Uz atkausētas mīklas izklāj sieru, pa virsu kārto gaļu un sēnes. Pārkaisa ar kapātām dillēm. Cep uz grila, apsedzot ar vāku 120 grādos 45 minūtes.

Pasniedz siltu vai atdzesētu.

Lai labi garšo!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka