Vai zināji, ka grilu var izmantot arī pīrāgu cepšanai? Lai pārliecinātos, ka tā ir tiešam lieliska ideja, pagatavo sulīgu pīrāgu ar gaileņu, cāļa šašlika gabaliņu un kūstoša kamambēra pildījumu kraukšķīgā, kārtainās mīklas groziņā, sekojot "Grila skolas" padomiem.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gcāļa šašliks pikantā marinādē400 gkārtainā rauga mīkla200 ggailenes125 gKamambera vai Brī siers pēc garšasdilles

Sagatavošana

1

Mīklu saliek uz paplātēm un atkausē.

2

Pa to laiku sagriež mazākos gabalos gaļu. Sēnes notīra no sūnām un zemes, lielākās sēnes sagriež smalkāk, mazākās atstāj veselas. Sieru sagriež šķēlītēs.

3

Mīklu ieklāj karstumizturīgā veidnē. Uz atkausētas mīklas izklāj sieru, pa virsu kārto gaļu un sēnes. Pārkaisa ar kapātām dillēm. Cep uz grila, apsedzot ar vāku 120 grādos 45 minūtes.

Pasniedz siltu vai atdzesētu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!