40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsviests vai margarīns1 glāzecukurs1 glāzemilti4 gab.olas(L) vārīts iebiezinātais piens
Sagatavošana
1
Margarīnu izkausē bļodiņā uz plīts (ļoti mazā karstumā), ņem nost. Iemaisa glāzi cukura, pēc tam miltus. Tad pa vienai iekuļ olas.
2
Mīklu lej uzkarsētā vafeļu pannā, kad vafele paliek brūngana, ņem ārā un ļoti ātri vidiņā liek vārītu iebiezināto pienu (ja vēlas, to iepriekš var samaisīt ar pāris ēdamkarotēm skāba krējuma) un tikpat ātri sarullē, jo vafeles ātri atdziest un sacietē.
* var nerullēt un vēlāk izveidot tortīti, var cept ļoti maziņas un pasniegt kā cepumiņus.
Iesūtīja: Pasta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit