Vafeles var būt ne vien saldas un šķebinošas, bet arī sāļas, tādējādi aizstājot varbūt jau apnikušās pankūkas. Šādi gatavotas vafeles būs gana sātīgas, it īpaši, ja pasniegsi ar mājas sieru, kādu smēriņu vai mērci.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 olas375 mlkefīrs250 gmilti1 TKcepamais pulveris120 gvītināta desa100 gcietais siers zaļumi

Sagatavošana

1

Desu sagriež strēmelītēs. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sakapā.

2

Gatavo mīklu. Olas uzputo līdz tās palielinās apjomā, pievieno kefīru, miltus un cepamo pulveri.

3

Iemaisa desu, sieru un zaļumus.

4

No šīs mīklas cep vafeles sakarsētā pannā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!