Foto: Shutterstock
Vafeles pildītas ar kondensēto pienu - kraukšķīgs našķis svētkiem un ikdienai.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gsviests5 gab.olas2 glāzesmilti1 glāzecukurs vaniļas cukurs iebiezināts piens

Sagatavošana

1

Sviestu izkausē, pieliek cukuru, vaniļas cukuru, olas un beigās miltus.

2

Bet miltus ir jāskatās arī pašai cik vajag.

3

Mīklai jābūt pabiezai, tikai tik lai varētu ar ēdamkaroti uzliet uz tās pannas.

4

Iekšā vafelītēs liek vārītu kondensēto pienu.


Iesūtīja:
XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!