10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.bumbieris100 gmīksts kazas siers1 TKmedus100 gprošuto šķiņķis sāļās vafeles, piemēram, "Selga" ar lociņu un krējuma garšu
Sagatavošana
1
Vafeles ar asu nazi sagriež nelielos taisnstūrīšos.
2
Bumbieri sagriež plānās šķēlītēs. Pāri vafelēm smērē mīksto kazas sieru, pāri tam kārto bumbieru šķēlītes un nelielos gabaliņos saplēstu šķiņķi.
3
Kad uzkodiņas gatavas, pāri tām uzpilina dažus pilienus šķidra medus, tas dos patīkamu saldumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit