Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama Cēzara salātu variācija ar Ķīnas kāpostu un ceptu vistas fileju.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Ķīnas kāposts gurķis ķirštomāti sarkanie sīpoli cepta vistas fileja parmezāna siers grauzdiņi mandeļu vai olīveļļa citronu sula

Sagatavošana

1

Sagriež Ķīnas kāpostu, tad klāt liek šķēlēs sagrieztu svaigo gurķi, mazos tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, var likt olu.

2

Klāt ceptu vistas fileju, parmezāna sieru un grauzdiņus, pa virsu lej olīveļļu, pārslaka ar citrona sulu. Var lietot arī majonēzi.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!