15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Ķīnas kāposts gurķis ķirštomāti sarkanie sīpoli cepta vistas fileja parmezāna siers grauzdiņi mandeļu vai olīveļļa citronu sula
Sagatavošana
1
Sagriež Ķīnas kāpostu, tad klāt liek šķēlēs sagrieztu svaigo gurķi, mazos tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, var likt olu.
2
Klāt ceptu vistas fileju, parmezāna sieru un grauzdiņus, pa virsu lej olīveļļu, pārslaka ar citrona sulu. Var lietot arī majonēzi.
Iesūtīja: Aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit