Foto: Shutterstock
Vārītais apelsīnu krēms tavus eklērus, kēksiņus un kūkas pacels jaunās garšu virsotnēs.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 gab.olu dzeltenumi6 TKmedus vaniļas esence1 apelsīns300 mlsaldais krējums oranžā pārtikas krāsviela

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus, medu, vaniļu, uz smalkās rīves norīvētu viena apelsīna miziņu sakuļ.

2

Saldo krējumu uzkarsē un pielej masai, ātri kuļot, lai neveidojas kunkuļi.

3

Nepārtraukti kuļot, krēmu ielej katliņā, uzliek uz uguns un burtiski uz mirkli uzvāra.

4

Noņem no uguns un maisot (nedrīkst apstāties, tad būs kunkuļi) atdzesē.

5

Beigās pievieno un iekuļ 2 pilienus oranžās pārtikas krāsvielas.

Iesūtīja: deivucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!