Foto: Shutterstock
Krāsaina recepte, ko pievienot ģimenes iecienītāko ēdienu sarakstam. Jo vārīta vista un makaroni garšo gandrīz visiem.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vistas fileja, novārīta2 gab.paprika, dažādu krāsu1 gab.puravi1 tasemakaroni12 gab.šampinjoni MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa1 ĒKfranču sinepes pēc garšassāls0.5 TKcukurs0.5 gab.citronu sula

Sagatavošana

1

Makaronus novāra, kā paredzēts instrukcijā uz paciņas.

2

Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku gabaliņos. Puravu sagriež ripiņās.

3

Novārītu vistas gaļu sagriež strēmelītēs. Šampinjonus sagriež šķēlēs (vari izmantot arī marinētus šampinjonus vai meža sēnes)un apcep sakarsētā eļļā, līdz tie ir zeltaini.

4

Gatavo mērci, bļodiņā sajaucot visas sastāvdaļas.

5

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un pārlej ar mērci.

Šos salātus vari pasniegt arī ar majonēzes–sinepju–krējuma mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!