60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 kgvārītas sēnes1 kgsīpoli1 kgtomāti garšvielas sāls cukurs etiķa esence eļļa
Sagatavošana
1
Sagriež sēnes strēmelītēs vai gabaliņos.
2
Sīpolus un tomātus sagriež palielos gabalos.
3
Katlā uzkarsē eļļu 200-400 g, saber iekšā sīpolus un pacep, kamēr sīpoli paliek zeltaini, bet lai nav mīksti, liek klāt tomātus, drusku vēl pasautē un tad liek klāt sagrieztās sēnes.
4
No garšvielām liek klāt 4 EK sāli, 3 EK cukuru, 2 EK esenci, piparus, lauru lapas.
5
Visu vāra, līdz tomāti izšķīduši un veido iesārtu suliņu.
6
Karstus salātus liek burkās un uzliek vākus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit