25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
sviests vai eļļa cepšanai1 gab.purava baltā daļa (var izmantot sīpolu)500 gkonservēti sasmalcināti tomāti2 bundžas konservētas pupiņas bundža konservēta kukurūza3 gab.grilēta paprika pēc garšasčili pulveris pēc garšassāls pēc garšaszaļumi
Sagatavošana
1
Uz pannas izkausē sviestu vai uzlej eļļu, sakarsē un liec smalki sakapātu puravu. Cep to uz nelielas liesmas, līdz puravs kļūst caurspīdīgs, bet noteikti ne brūns.
2
Pievieno konservētos tomātus un sutini 3-5 minūtes.
3
Pievieno pupiņas, smalkos gabaliņos sagrieztu grilēto papriku, kukurūzu, garšvielas, apmaisi un sautē 7-10 minūtes. Ja vēlies sautējumu šķidrāku, var pievienot tomātu mērci. Uz beigām pievieno sāli.
4
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit