30Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
burgeru maizītes2 gab.tomāti1 saujašampinjoni1 ĒKsviests salātlapas1 gab.sakanais sīpols BURGERIEM: ūdens150 gkuskuss3 ĒKsojas mērce0.75 glāzeIndijas rieksti0.75 glāzelobītas saulespuķu sēklas4 gab.olas1 TKčili pulveris2 gab.ķiploka daiviņas tobasco
Sagatavošana
1
Pagatavo kuskusu no 150 g graudu, kā norādīts uz paciņas, pieliek sojas mērci un atliek malā.
2
Samaļ riekstus un sēklas.
3
Lielā bļodā samaisa kuskusu, riekstus, sēklas, olas, čili, ķiplokus un mazliet tobasco mērces. Apsedz un ievieto ledusskapī uz 3-4h
4
Pa to laiku sviestā apcep šķēlēs sagrieztus šampinjonus, sagriež šķēlēs tomātus, saplucina salātlapas, sīpolu nomizo, sagriež plānos gredzenos.
5
Sakarsē grilu.
6
No kuskusa masas veido burgerus un saliek grilā* uz folijas lapas, kas iepriekš apsmērēta ar eļļu,blakus liek daivās sagrieztu papriku.
7
Grilē apmēram 10 minūtes. Uz maizītes liek salātlapu,sīpolu gredzenu, veģetāro "kotleti", šampinjonus, sīpolu gredzenu, salātlapu.
*Burgerus var cept arī cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit