60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gmilti100 gsviests1 glāzeūdens1 gpiens naža galssāls4 gab.olas PILDĪJUMAM: zemenes cukurs saldais krējums želatīns
Sagatavošana
1
Ūdeni un pienu (1:1) ar sviestu un sāli uzvāra.
2
Vārošā šķidrumā ieber miltus (uzreiz visu paredzēto daudzumu) un maisot karsē, līdz mīkla vienveidīga un atdalās no katliņa malām.
3
Mīkla nav ļoti bieza.
4
Tad mīklu nedaudz atdzesē, pa daļām pievieno sakultas olas un maisa līdz rodas viendabīga masa.
5
Ar karoti liek uz pannas mīklas piciņas un cep.
6
Atdzesētām kūciņām nogriež "vāciņu".
7
Iekšā pilda samīcītas zemenes ar cukuru, pielej želantīnu un kad sāk biezēt, iejauc putukrējumu.
8
Tad ar karoti ķeksē iekšā kūciņās (ja kaut kas paliek pāri no pagaršošanas)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit