20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
20 glapu salāti35 gredīsi50 ggurķi50 gtomāti20 glokciņi5 gpētersīļi5 gdilles50 gskābs krējums3 gcukurs0.3 ola
Sagatavošana
1
Salātu lapas saplucina lielos gabalos. Sasmalcina lociņus un pētersīļus. Tomātus, gurķus un redīsus sagriež šķēlītēs.
2
Dārzeņus un zaļumus bļodā samaisa un pievieno krējumu, cukuru, sāli, (krējuma vietā salātiem var izmantot arī eļļu).
3
Salātus saliek traukā un apkaisa ar sasmalcinātām dillēm, virsū garnēšanai uzliek daiviņās sagrieztu olu, gurķi un salātu lapas.
4
Salātiem var pielikt ābolus, svaigus vai vārītus zaļos zirnīšus, vārītus jaunos kartupeļus un ziedkāpostus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit