Foto: Shutterstock
Veselīgi un pavasarīgi koši dārzeņu salāti - vitamīnu bumba pēc garās ziemas!
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

20 glapu salāti35 gredīsi50 ggurķi50 gtomāti20 glokciņi5 gpētersīļi5 gdilles50 gskābs krējums3 gcukurs0.3 ola

Sagatavošana

1

Salātu lapas saplucina lielos gabalos. Sasmalcina lociņus un pētersīļus. Tomātus, gurķus un redīsus sagriež šķēlītēs.

2

Dārzeņus un zaļumus bļodā samaisa un pievieno krējumu, cukuru, sāli, (krējuma vietā salātiem var izmantot arī eļļu).

3

Salātus saliek traukā un apkaisa ar sasmalcinātām dillēm, virsū garnēšanai uzliek daiviņās sagrieztu olu, gurķi un salātu lapas.

4

Salātiem var pielikt ābolus, svaigus vai vārītus zaļos zirnīšus, vārītus jaunos kartupeļus un ziedkāpostus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!