Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ātrie supersalāti ar vārītu vistu, brokoļiem, kvinoju un saldo kartupeli. Sātam pievieno arī avokado, bet svaigumam – lapu salātus.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gsaldie kartupeļi1 ĒKolīveļļa100 gbrokoļi60 gsojas pupiņas250 gvārīta kvinoja un brūnie rīsi200 gvārīta vista1 saujalapu salāti1 avokado1 ĒKsaulespuķu sēklas vai sēkliņu maisījums1 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Saldos kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, apviļā eļļā un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes.

2

Tikmēr katliņā ar verdošu ūdeni noblanšē brokoļa gabaliņus un sojas pupiņas aptuveni 4 minūtes. Dārzeņus pēc tam nosusina.

3

Lielā bļodā ber iepriekš novārītas kvinojas un brūno rīsu maisījumu. Pievieno gabaliņos saplucinātu vārīto vistu, noblanšētos dārzeņus, salātu lapas un gabaliņos sagrieztu avokado. Salātiem pievieno arī siltos saldā kartupeļa gabaliņus.

4

Visu pārkaisa ar saulespuķu sēklām vai sēkliņu maisījumu un pārlej ar svaigi spiesto citrona sulu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!