Foto: DELFI
Neliels našķis reizēm, kad ļoti, ļoti gribas pagrēkot, bet vajag to darīt mazliet veselīgāk. Apzied ābolu šķēlītes ar savu mīļāko riekstu sviestu un pa virsu uzkaisi nedaudz salduma, piemēram, šokolādes skaidiņas, kokosriekstu skaidiņas, rozīnes, godži ogas vai kādu citu sastāvdaļu, kas pašam vislabāk garšo.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 liels ābols zemesriekstu sviests šokolādes skaidiņas/gabaliņi godži ogas

Sagatavošana

1

Ābolu nomazgā un sagriez horizontāli biezās ripiņās.

2

Ar nazi izgriez viduci, kur palikusi serde, lai iegūtu ābolu gredzenu.

3

Pēc tam ābolu ripiņas apsmērē ar zemesriekstu sviestu un saliec uz šķīvja.

4

Apkaisi ar šokolādes skaidiņām un godži ogām vai citām veselīgām sastāvdaļām, piemēram, mandeļu skaidiņām. Gatavs!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!