Vrapi ar vistas fileju un dārzeņiem ir kārtējā lieliskā Mušmiru ielas iemītnieku recepte. Vrapu var uzskatīt par universālu ēdienu - tā ir gan uzkoda, gan pamatēdiens, turklāt tas lieliski garšo gan siltā, gan aukstā veidā. Un pildījuma sastavdaļas vari variēt pēc sirds patikas.

Gatavo gardos vrapus kopā ar Mušmiru ielas iemītniekiem un smelies arī citas garšīgas idejas viņu Youtube kanālā.

30Minūtes
17Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.vistas filejas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 ĒKskābs krējums0.5 gab.citronu sula1 gab.sīpols2 gab.burkāni2 eļļa3 ĒKkonservēta kukurūza200 mltomātu mērce60 gsiers SALĀTIEM:1 gab.gurķis2 gab.tomāti1 gab.paprika1 gab.sarkanie sīpoli1 gab.salātlapas, iepakojums

Sagatavošana

1

Bļodā liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju, pievieno sāli, piparus, krējumu, citrona sulu un samaisa visu.

2

Pannā sakarsē eļļu, liek cepties sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno sarīvētus burkānus un maisot apcep 3-4 minūtes.

3

Pievieno pannas saturam iemarinēto vistas fileju un turpina cept, pēc pāris minūtem pievieno kukurūzu, tomātu mērci un turpina cept līdz gaļa ir gatava.

4

Sarīvē sieru.

5

Gatavo salātus. Gurķi nomizo, sagriež garās, plānās strēmelēs. Tomātus sagriež daiviņās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku sloksnītēs. Sīpolu nomizo, sagriež gredzenos.

6

Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj tortiļu. Uz tās liek salātlapu, tad pāris sīpolu gredzenus, krietnu ēdamkaroti gaļas pildījuma, tad gurķus, tomātus, papriku. Pārkaisa ar sieru un, ielokot apakšmalu, sarullē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!