Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vieglām vakariņām vai svaigam dienas sākumam un jaunu garšu meklējumiem noderēs šī garneļu salātu recepte. Svaigi un ātri!
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gsaldētas garneles bez čaulas1 citrons pēc garšaszaļie pipari bez sēklām, sagriezti ripiņās2 skābi āboli pēc garšassalātu lapas svaiga maize pasniegšanai MĒRCEI:80 mlmajonēze45 mlsvaigi spiesta citronu sula1 sasmalcināta ķiploka daiviņa

Sagatavošana

1

Nelielā katliņā uzvāra 75 ml ūdens. Pievieno puscitrona miziņu un garneles. Vāra 3-5 minūtes, līdz garneles ir pilnībā izkarsētas. Izņem no ūdens un atdzesē.

2

Gatavo salātu mērci, visas sastāvdaļas sajaucot kopā.

3

Uz šķīvja kārto salātu lapas, zaļos piparus un šķēlēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar garnelēm.

Pasniedz ar sagatavoto mērci un svaigu maizīti. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!