Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama torte "Melnais princis" ar brūkleņu ievārījumu un šokolādes glazūru.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
3 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzecukurs1 glāzemelleņu vai upeņu ievārījums3 glāzemilti1 ĒKsoda2 saujassmalcināti rieksti pēc garšasrozīnes KRĒMAM:500 mlskābs krējums3 ĒKcukurs1 paciņa vaniļas cukurs brūkleņu ievārījums

Sagatavošana

1

Saputo olas ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, ievārījumu, sodu, riekstus un rozīnes. Mīklu lej ieziestā cepamā formā. Līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī cep 30 - 40 minūtes, tad atdzesē.

2

Atdzisušu biskvītu izņem no formas un griež horizontāli uz pusēm. Starp kārtām smērē: krējumu, ko sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un brūkleņu ievārījumu.

3

Torti pārziež ar šokolādes glazūru. Kā tā gatavojama, uzzināsi te.

Iesūtīja: Amanda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!