60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
3 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzecukurs1 glāzemelleņu vai upeņu ievārījums3 glāzemilti1 ĒKsoda2 saujassmalcināti rieksti pēc garšasrozīnes KRĒMAM:500 mlskābs krējums3 ĒKcukurs1 paciņa vaniļas cukurs brūkleņu ievārījums
Sagatavošana
1
Saputo olas ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, ievārījumu, sodu, riekstus un rozīnes. Mīklu lej ieziestā cepamā formā. Līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī cep 30 - 40 minūtes, tad atdzesē.
2
Atdzisušu biskvītu izņem no formas un griež horizontāli uz pusēm. Starp kārtām smērē: krējumu, ko sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un brūkleņu ievārījumu.
3
Torti pārziež ar šokolādes glazūru. Kā tā gatavojama, uzzināsi te.
Iesūtīja: Amanda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit