40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
5 olas5 ĒKcukurs rīvēta citrona miziņa1 gab.paciņa vaniļas cukurs5 ĒKmilti rabarberi cukurs, kanēlis pārkaisīšanai
Sagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru, rīvētu citrona miziņu un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.
2
Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc ar cukuru. Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.
3
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.
Biskvītkūku var ēst tāpat - labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.
Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit