10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gsaldētas mīdijas30 gsviests200 mlsaldais krējums ķiploki gab.sīpols2 gab.tomāti pēc garšascitronu sula pēc garšasbaziliks
Sagatavošana
1
Pannā izkausē karoti saldkrējuma sviesta (es taču neteicu, ka šī būs diētiska recepte). Tajā apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus. Kad tie kļuvuši zeltaini, ieber mīdijas, sagrieztus tomātus un baziliku. Kā pareizi izvēlēties mīdijas, atradīsi šajā rakstā.
2
Visu pārlej ar saldo krējumu. Uzliek vāku un sautē trīs minūtes, pieber sāli, piparus un iespiež nedaudz citronu sulas.
3
Izslēdz plīti un ļauj vēl dažas minūtes visām garšām "saķerties". Pasniedz ar ciabatas vai kādu citu maizi, ko var mērcēt zupiņā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit