Foto: Shutterstock
Ātrā un sātīgā lazanja - vienkārši un garšīgi.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
lazanjas plāksnes700 gmalta liellopu gaļa300 gsiers400 gburkāni300 gsīpoli0.5 lpiens eļļa sāls malti melnie pipari timiāns gaļas kopējā garšviela

Sagatavošana

1

Malto gaļu, kopā ar garšvielām apcep uz pannas, līdz gaļa gandrīz gatava.

2

Uz otras pannas apcep sarīvētus burkānus un smalki sagrieztus sīpolus. Sāli pievieno pēc garšas.

3

Cepamā traukā ielej nedaudz un izliek lazanjas plāksnes.

4

Liek kārtās:
- saceptie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- saceptā gaļas ar garšvielām;
- atlikušie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- pārskaisa ar rīvētu sieru.

5

Visu pārlej ar pienu.

6

Cepamā traukā piens bija ~ 1 - 2 cm no trauka augšas.

7

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 35-40 minūtes.

Iesūtīja: Brat2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!