60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
10 gab.siļķu fileja gabaliņos120 mlsarkanvīna etiķis60 gcukurs5 gab.lauru lapas4 gab.smaržīgie pipari0.5 TKfenheļa sēklas3 gab.sīpoli
Sagatavošana
1
100 ml ūdens uzvāra kopā ar etiķi, cukuru, lauru lapām, saberztiem pipariem un fenheļa sēklām.
2
Marinādi atdzesē.
3
Siļķes noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.
4
Sīpolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
5
Burkā vai stikla traukā liek kārtām siļķes un sīpolus, pārlej ar atdzisušo marinādi.
6
Lauj ievilkties vismaz 24 stundas, pēc tam pasniedz galdā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit