Foto: Shutterstock
Marinēta siļķe derēs gan aukstajam galdam gan ikdienā uz maizes.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
10 gab.siļķu fileja gabaliņos120 mlsarkanvīna etiķis60 gcukurs5 gab.lauru lapas4 gab.smaržīgie pipari0.5 TKfenheļa sēklas3 gab.sīpoli

Sagatavošana

1

100 ml ūdens uzvāra kopā ar etiķi, cukuru, lauru lapām, saberztiem pipariem un fenheļa sēklām.

2

Marinādi atdzesē.

3

Siļķes noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež gabaliņos.

4

Sīpolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

5

Burkā vai stikla traukā liek kārtām siļķes un sīpolus, pārlej ar atdzisušo marinādi.

6

Lauj ievilkties vismaz 24 stundas, pēc tam pasniedz galdā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!